019/421-932 Knjeginje Ljubice 3-5, 19000 Zaječar

Кувар

Трогодишњи образовни профил

Спрема сваку врсту хладних и топлих оброка. Бира, поручује, преузима и спрема састојке, одлучује о начину њихове припреме и аранжирању јела као и о менију, у складу са жељама његовог послодавца и важећим нормама. Такође се брине о складиштењу робе.
Занимање подразумева учестало стајање и кретање у просторији са високом температуром и паром засићеним ваздухом, али савремена технологија и кухиње омогућавају да простор за рад буде пријатан и безбедан по здравље запослених.
Ово је једно од траженијих занимања, запослење се може наћи у ресторану, хотелу, као и на бродовима, што је у последње време актуелно код младих.
Ако поседујеш креативност, волиш да експериментишеш у кухињи, да декоришеш јела, да упознајеш разноврсне кухиње других народа или пак да водиш сопствени ресторан.

kuvar

Спремни за упис?

КОНТАКТИРАЈТЕ НАС